Noe av det viktigste med vårt arbeid, er å spre kunnskap om emnet vi brenner for. Vårt fokus er kampen mot åndsverkloven, og ingenting er viktigere enn å gi mennesker informasjon om hva denne loven faktisk gjør og hvem den beskytter. Mange mennesker er passive, altså bryr de seg fint lite om det som foregår i verden. De bryr seg ikke om hvem som skaper lovene vi følger, og betaler flittig når de blir beskyldt for å ha gjort noe feil. Men hvorfor skal man stå for slikt? Hvorfor kan man ikke kjempe for det som er rett? Vise at man ikke godtar ting “bare for at”? Det er dette vi holder på med her hos PiracyKillsNoMusic.no. Vi gir folk muligheten til å kjempe for sannheten, kjempe mot de grådige gribbene som kun ønsker å putte hendene sine dypere inn i våre lommer. De vil tjene maksimalt samtidig som de gjør minimalt. Vi kan ikke tillate dette. Vi orker ikke bli misbrukt, vi vil ikke gi fra oss friheten vi har jobbet så hardt for å ha.

For å spre ordet om PirayKillsNoMusic.no, må vi dele ut kampanjemateriell til mennesker rundt omkring i landet. Vi vet at det finnes utallige nordmenn som gjerne vil støtte vår sak, problemet er kun å nå ut til dem, slik at de forstår at de ikke er alene. Kampanjemateriellet må gå rett på sak, det må spre budskapet vårt og forklare nøyaktig hva vi gjør. Vi må knuse de vanvittige påstandene fra musikkindustrien og fokusere på å gi folk sannheten. Fakta vil bekjempe løgner. Det største hinderet for øyeblikket er selvsagt tiden og pengene som kreves. Vi har verken tid eller penger til å skape kampanjemateriell hver dag. Skape mange ulike former for materiell. Trykkerier koster penger, og designere tar gjerne godt betalt for sine tjenester, de også. Vi vil gjerne ha tusenvis av ulike flyveblad, plakater og lignende, men det er dyrt.

Bilder

Hvis du ønsker å hjelpe, tar vi gjerne imot diverse bilder og tekst som kan passe på slikt kampanjemateriell. Kanskje er du grafisk designer, og ønsker å skape et flyveblad som inneholder store mengder av informasjon på lite areal? Kanskje har du et eget trykkeri, og ønsker å gi oss tilgang til maskinene dine? Slik hjelp hadde vi virkelig satt pris på. Dermed kunne vi nådd ut til flere mennesker, og brukt jungeltelegrafen samt diverse plakater for å få større oppslutning rundt kampanjen vår.

Vi har en del kampanjemateriell liggende, men det er langt ifra nok til å samle nok mennesker rundt oss. Derfor tar vi gjerne imot hjelp, uansett hvordan du ønsker å bidra. Hvis du bor i en av storbyene her i Norge og gjerne vil dele ut informasjon blant venner og bekjente, kan vi sende deg noe av vårt kampanjemateriell. Det er dog best om du klarer å printe ut dine egne flyveblad og plakater, for deretter å gi dem ut/henge dem opp i området rundt deg. Hvis alle aktivister her i landet tar i bruk vårt kampanjemateriell for å spre ordet, vil vi nå ut til hele Norges befolkning meget raskt.

Følg med her for å få med deg de ulike bildene og teksten vi mener vil passe godt i kampanjematerialet. Vi vil også ta imot bidrag som vi mottar per e-post, og legge dem ut offentlig. Med tiden vil vi også gi folk muligheten til å laste opp sitt eget materiell, slik at alle og enhver kan dele sin kunnskap med hverandre. Med god kampanjemateriell vil vi oppnå et nytt nivå i vår kamp mot åndsverkloven. Bli med på prosjektet allerede nå, og se hva du kan gjøre for å bidra.