Vi her på PiracyKillsNoMusic vil kjempe mot åndsverkloven. Vi støtter kreativitet, vi støtter utviklingen av menneskeheten og våre samfunn. Vi ønsker å se en bedre verden, en verden der informasjon deles fritt mellom alle mennesker. Der kunnskap er verdt mer enn penger. Der grådige internasjonale selskap ikke har et dugg av innflytelse på våre politikere. Det er en vanskelig vei å gå, og vi blir møtt av utallige hindre. Men det er samtidig verdt det. Helt verdt det.

Samarbeid med oss

Uansett hvem du er, kan du hjelpe til. Det kan være snakk om å gi ut flyveblad med informasjon, eller hjelpe til på andre måter. Det viktigste er at du brenner for det som er rett. Brenner for det som virkelig betyr noe. Kanskje er du artist selv, eller kunstner? Kanskje er du flink til å få frem ulike meninger og tanker? Vi er alltid glade for å se nye mennesker, mennesker som vil forandre verden. Et samarbeid med oss er noe av det beste du kan gjøre for underholdningsbransjen, for så fort de våkner opp av den sutrende dvalen åndsverkloven har tvunget dem inn i, vil de se mulighetene som åpner seg for dem. Det blir ikke lett, for penger styrer fortsatt kloden vi lever på. Men de siste årene har både musikere, filmskapere og andre mennesker i bransjen forstått at kunst handler om så mye mer enn bare penger. La oss nå hjelpe de resterende gribbene med å innse at de faktisk er frie fugler, at de kan fly på varme luftstrømmer i stedet for å sitte på bakken og røve til seg uspiselige penger.

Tilby tjenester og hjelp

Kanskje har du noen gode ideer om hvordan vi kan kjempe mot åndsverkloven på en mer gjennomtenkt, finurlig måte? Kanskje har du gode eksempler på andre organisasjoner som har stått på sitt mot musikkindustrien, og vunnet? All informasjon er dyrebar når man utfører en såpass detaljert kamp. Dessuten står vi mot gigantiske, internasjonale, mektige selskaper som har alle verdens midler til rådighet. Vi, på vår side, er kun en liten nettside skapt av mennesker som bryr seg. Vi har ikke innflytelse på media og politikere, vi kan ikke skape egne lover eller ansette et dusin verdenskjente advokater. Derfor er vi glad for all hjelp vi kan få, uansett hvem du er. Kanskje vil du gi oss en hjelpende hånd, eller være med på en av våre kampanjer? Da er det bare å ta kontakt, så vil vi finne ut av hvordan vi går frem sammen.

Uansett hva det gjelder, er det bare å ta kontakt med oss. Vi er som sagt en ung organisasjon, en liten gruppe mennesker som bryr seg om jordklodens fremtid. Vi har ikke stor kapasitet, vi har ikke råd til noen særlig rask utvikling – derfor tar vi ting i eget tempo, og fokuserer på ideer om hvordan åndsverkloven kan bekjempes. Hvordan vi kan bli kvitt denne lenken på samfunnets fot.

Ta kontakt med oss, uansett hvem du er. Hjelp oss med å spre informasjon, hjelp oss med å fjerne alle hindre fra utviklingen av kunst og underholdningsbransjen. All hjelp er god hjelp, og vi setter pris på hjelpen uansett hva det er og hvor mye det er.