Er du like lei av musikkbransjens grådige gribber som oss? Har du fått nok av de utallige hindrene som menneskene bak artistene setter ut for vanlige folk? Ser du på åndsverkloven som en lenke på menneskehetens fot? Da kan du støtte vår kampanje og bli med i kampen mot denne tullete loven.

Støtt kampanjen med fysisk aktivitet

Den første måten du kan støtte kampanjen på, er gjennom fysisk aktivitet. Vi trenger folk som kan gå rundt og gi ut kampanjemateriell. Folk som gjerne er aktive, og ikke viker unna noen lange gåturer i måneden. Kanskje kan man gå rundt i nabolaget sitt og fortelle folk om hvem vi er, eller bli med på våre egne informasjonsturer der vi forteller den vanlige mannen i gata at han eller hun går glipp av fantastisk underholdning, kun fordi gribbene vil at vi skal betale for alt vi gjør. Det finnes heldigvis utallige mennesker der ute som gjerne bruker noe av sin fritid på å gjøre det som er rett. Slike folk ønsker vi hjertelig velkommen til oss i PiracyKillsNoMusic.no. Aktivister som forstår hvor stor byrde dette er på samfunnet. Aktivister som forstår at ingenting her i verden skjer uten vår egen innsats. Vi søker aktive mennesker, mennesker som vil investere tid i kampen mot åndsverkloven. Man kan selvsagt være passiv og gjøre det man får beskjed om “fra oven”, men dette vil kun lede til et autoritært samfunn med villige slaver. Ingenting er verre enn en slave som tror at han er fri, sies det. Vi vil vekke mennesker fra denne passive dvalen, derfor trenger vi så mange aktive mennesker som overhodet mulig.

Støtt kampanjen med din erfaring og kunnskap

Kanskje bor du langt unna, eller ikke har tid til å møtes for å gå lange turer? Kanskje begynner du å dra på årene, eller omvendt – er for ung til å aktivt delta i vår kampanje? Det finnes andre måter å hjelpe på. Du kan for eksempel støtte kampanjen vår fra ditt eget hjem, takket være den moderne teknologien som omgir oss. Vi setter pris på all hjelp vi kan få, også teknisk hjelp. Hvis du er flink med datamaskiner, kan du hjelpe oss aktivt med kampanjer på nett. Dette vil gi oss mer tid til å gjøre og fokusere på andre ting. Kanskje kan du designe kampanjemateriell, eller grave frem informasjon om de ulike plateselskapene og hvor mye de tjener på de stakkars artistene? Slik informasjon er gull verdt, for den vil vise nøyaktig hvor grådige disse multimillionærene er. Du kan være aktiv, selv om du ikke hjelper kampanjen på fysisk vis. Hvis du har holdt på med lignende kampanjer tidligere eller var en aktivist i dine tidligere år, har du sikkert kunnskap og erfaring du vil dele med oss. Ta kontakt, vi blir glade for all hjelp vi kan få!

Støtt kampanjen med tid

Den enkleste måten å støtte oss på er selvfølgelig gjennom å bruke bare litt av din tid. Det er fort gjort å tenke at man ikke har tid til stort mer enn arbeid og familien, men det er viktig å forstå hvor farlig åndsverkloven er. Slik kan vi fortsette kampen, og stå samlet mot dette. Donasjoner behøver aldeles ikke å komme i pengeform, og vi setter pris på all hjelp vi kan få. Det viktigste for oss er å bli hørt, sett og forstått, og det er bare slik vi kan komme oss opp og fram. Støtt oss på sosiale medier, vær med på å løfte denne lille organisasjonen slik at vi sammen kan gjøre noe med dette enorme problemet. Sammen er vi sterke, og jo flere vi er, jo bedre er det.